Contact us                     Dance courses                 Search dance partner              Dance shoes/clothes               Pictures 
                    Locations                                                                                                                                                    Links
 Upcoming dance courses
 
   Try for free 25/9

   Schedule & overview

   Common questions & answers Choose a class here:
starting 
   

   

   Argentinian Tango & Blues

   Bugg, Waltz, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Weekend courses

   

   Weddings & Bachelorette

   Dance Gift card!

   Private lessons

   Parties & Health care

   Schools

   

    Andra bra aktiviteter på
  möhippor & svensexorBröllop, möhippor & svensexor
Uppsala, Stockholm, Gävle och omnejdNi är välkomna till vår dansskola när ni vill ha hjälp med bröllopsvalsen eller om ni letar efter en rolig och uppskattad aktivitet på er möhippa eller svensexa.

Möhippor & svensexor

Om ni vill ha en trevlig, spännande men ändå avslappnad aktivitet på er svensexa eller möhippa är en danslektion precis det rätta valet. Det är ett bra sätt att bryta isen och få hela sällskapet att känna sig behagligt till mods. Våra skickliga dansinstruktörer gör dansen enkel och rolig för alla i gruppen så att samtliga deltagare känner sig delaktiga, duktiga och nöjda!

Även om det naturligtvis är möjligt att bara vila och se på när bruden/brudgummen lär sig dansa så rekommenderar vi att hela gruppen är med och dansar. Det brukar bli roligare för bruden/brudgummen och skapar mer gemenskap. Har ni möjlighet att sammanföra svensexan och möhippan under den här aktiviteten så är det ännu bättre. Då kan hela sällskapet lära sig dansa och ha roligt också senare på bröllopsfesten. Vi lovar att ni då imponerar stort på de andra gästerna!

Vi lär ut riktiga danssteg och ger er individuella danstips så att ni, förutom att ha haft en rolig möhippa/svensexa, också får med er värdefulla danskunskaper.

Ni behöver inte ha med er särskilda kläder eller någon utrustning. Kom som ni är och vi ordnar resten! Läs även om våra dansfester.

Pris: 150kr per person för 1,5 timmars lektion.
Tider: Vi är flexibla och brukar även kunna erbjuda tider kvällstid och på helger.
Plats: Det bestämmer ni. Har ni ingen egen lokal kan ni komma till oss i centrala Uppsala. En lokalhyra på ca 250kr tillkommer då.

Vi kan erbjuda kurser och uppvisningar i bl.a: Salsa, Merengue, Bachata, Cha Cha Cha, Axé, Argentinsk tango, Vals, Foxtrot, Bugg, Orientalisk Magdans, Streetdance m.m. I första hand rekommenderar vi en dans som är lätt att komma igång med direkt, som t.ex. Merengue (en lättare variant av salsan).

Kontakta oss för mer information!

 
Danslektioner i brudvals

Många känner sig tyvärr oroliga och stressade inför bröllopsvalsen. Det är naturligt eftersom det är få tillfällen i livet då man har så många ögon och kameralinser på sig som när man dansar sin brudvals.

Om ni känner er osäkra på bröllopsvalsen kan ett par valslektioner ge er den skicklighet och trygghet som ni behöver för att göra bröllopsdansen till en fröjd för ögat och ett minne för livet.

Våra erfarna instruktörer skräddarsyr valskurserna efter just era förutsättningar och behov. Förutom dansstegen får ni även hjälp med att koreografera delar av er dans så att den blir extra fin och imponerande.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/poll/db/include/class_mysql.php:23 Stack trace: #0 /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/poll/db/booth.php(32): polldb_sql->polldb_sql() #1 /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/kurser/uppsala-stockholm-brudvals-brollop-mohippa-svensexa-brollopsvals_english.php(121): include_once('/customers/d/0/...') #2 {main} thrown in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/poll/db/include/class_mysql.php on line 23