Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
Warning: Undefined variable $kkid in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/kurser/event_meny.inc on line 64 Warning: Undefined variable $kkid in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/kurser/event_meny.inc on line 64 Warning: Undefined variable $kkid in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/kurser/event_meny.inc on line 64 Warning: Undefined variable $kkid in /customers/d/0/3/studiok.se/httpd.www/kurser/event_meny.inc on line 64
 Kommande dansevenemang
startar 
 Specialkurser

    Privatlektioner

    Skolor, dagis & fritidsgård

    Fester & shower

    Bröllop, möhippor, svensexor

 Tidigare dansevenemang


Dansshower & gruppundervisningar
Uppsala, Stockholm och omnejd


Vi kan hjälpa dig att göra din fest eller arrangemang till ett minne för livet!

Vill du sätta lite extra fart och färg på din fest? Vad sägs om att låta oss inspirera dina gäster med en härlig dansuppvisning? Vi kan också lära er att dansa på en timme och förse er med musik så att ni kan fortsätta på egen hand resten av kvällen!

En snabbkurs i dans inför balen? En uppvisning på din dansrestaurang? Eller ett kul och annorlunda sätt att få dina vänner att lära känna varandra bättre?

Det spelar ingen roll om det handlar om en firmafest, föreningsaktivitet eller en liten middagsbjudning för de närmaste vännerna. Vi kan hjälpa dig att komma fram till något som passar dig!

Pris: Beroende på hur många ni är, vad det rör sig om för arrangemang, var ni håller till och hur lång tid som behövs kan vi komma överens om ett rimligt pris. Det brukar oftast inte bli mer en 50-100 kr per person och timme.
Tider: Vi är flexibla och brukar kunna även erbjuda tider kvällstid och på helger.
Plats: Det bestämmer ni. Har ni ingen egen lokal kan vi hjälpa er att boka en i centrala Uppsala för 100 kr.

Vi kan erbjuda kurser och uppvisningar i: Salsa, Merengue, Bachata, Cha Cha Cha, Rumba, Argentinsk tango, Tangovals, Milonga, Modern vals, Wienervals, Foxtrot, Quickstep, Bugg och Flamenco Sevillanas.

Kontakta oss för mer information!

 
 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-07-15