Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 21/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar

   Köpa dansskor Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Vals, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Träningstid / Socialdans

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

    Andra bra aktiviteter på
  möhippor & svensexorBröllop, möhippor & svensexor
Uppsala, Stockholm, Gävle och omnejdNi är välkomna till vår dansskola när ni vill ha hjälp med bröllopsvalsen eller om ni letar efter en rolig och uppskattad aktivitet på er möhippa eller svensexa.

Möhippor & svensexor

Om ni vill ha en trevlig, spännande men ändå avslappnad aktivitet på er svensexa eller möhippa är en danslektion precis det rätta valet. Det är ett bra sätt att bryta isen och få hela sällskapet att känna sig behagligt till mods. Våra skickliga dansinstruktörer gör dansen enkel och rolig för alla i gruppen så att samtliga deltagare känner sig delaktiga, duktiga och nöjda!

Även om det naturligtvis är möjligt att bara vila och se på när bruden/brudgummen lär sig dansa så rekommenderar vi att hela gruppen är med och dansar. Det brukar bli roligare för bruden/brudgummen och skapar mer gemenskap. Har ni möjlighet att sammanföra svensexan och möhippan under den här aktiviteten så är det ännu bättre. Då kan hela sällskapet lära sig dansa och ha roligt också senare på bröllopsfesten. Vi lovar att ni då imponerar stort på de andra gästerna!

Vi lär ut riktiga danssteg och ger er individuella danstips så att ni, förutom att ha haft en rolig möhippa/svensexa, också får med er värdefulla danskunskaper.

Ni behöver inte ha med er särskilda kläder eller någon utrustning. Kom som ni är och vi ordnar resten! Läs även om våra dansfester.

Pris: 150kr per person för 1,5 timmars lektion.
Tider: Vi är flexibla och brukar även kunna erbjuda tider kvällstid och på helger.
Plats: Det bestämmer ni. Har ni ingen egen lokal kan ni komma till oss i centrala Uppsala. En lokalhyra på ca 250kr tillkommer då.

Vi kan erbjuda kurser och uppvisningar i bl.a: Salsa, Merengue, Bachata, Cha Cha Cha, Axé, Argentinsk tango, Vals, Foxtrot, Bugg, Orientalisk Magdans, Streetdance m.m. I första hand rekommenderar vi en dans som är lätt att komma igång med direkt, som t.ex. Merengue (en lättare variant av salsan).

Kontakta oss för mer information!

 
Danslektioner i brudvals

Många känner sig tyvärr oroliga och stressade inför bröllopsvalsen. Det är naturligt eftersom det är få tillfällen i livet då man har så många ögon och kameralinser på sig som när man dansar sin brudvals.

Om ni känner er osäkra på bröllopsvalsen kan ett par valslektioner ge er den skicklighet och trygghet som ni behöver för att göra bröllopsdansen till en fröjd för ögat och ett minne för livet.

Våra erfarna instruktörer skräddarsyr valskurserna efter just era förutsättningar och behov. Förutom dansstegen får ni även hjälp med att koreografera delar av er dans så att den blir extra fin och imponerande.

Vi rekommenderar Modern vals som brudvals men det går givitvis att även ha någon annan favoritlåt/dans på bröllopet. Vi hjälper er gärna att hitta lämplig musik.

Välkomna!

Pris: 1400kr/par för 2 lektioner. Varje lektion är ca 1 timme.
Tider: Vi är flexibla och brukar även kunna erbjuda tider kvällstid och på helger.
Plats: I er lokal eller hos oss i centrala Uppsala.
Tips: Ute i god tid? Då kan ni gå på en vanlig kurs i Vals och Foxtrot. Då får ni många fler timmars undervisning och övningstid för ung. samma pris och utan stress. Privatlektioner är att föredra när ni har ont om tid!


Kontakta oss för mer information!

 
 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-07-15