Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 27/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango

   Bugg, Swing, Lindyhop

   Foxtrot & Ballroom

   Salsa, Zouk, Latin

   Orientalisk magdans & Tribal

   Helgkurser

   

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   Extra träningstider / Socialdans

Välkommen att dansa med oss för att träna på det som du har lärt dig på lektionerna eller för att socialisera och ha kul eller både och!

Olika danser pågår under olika tider och i olika salar och du är välkommen att gå emellan dessa och dansa vad du vill och så länge du själv vill. Det finns ofta instruktörer på plats som kan hjälpa dig att öva på lektionsmaterialet och svara på dina frågor (utnyttja gärna den möjligheten!).

Under vissa pass har vi också en s.k. "inspirationskvart" då vi lär oss en ny tur, en rolig teknikövning, ny uppvärmning/strech eller annat inspirerande som ofta passar för både nybörjare och avancerade dansare.

För många är dessa kvällar veckans höjdpunkt och vi rekommenderar särskilt dig som är ny i studion att komma och socialdansa direkt efter första lektionen så att du lär känna fler dansare och kan ha roligt på en gång!

Alla är välkomna även de som inte går kurser hos oss. Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med dina kompisar och introducera dem till dansen!


Plats: Drabanten, Bangårdsgatan 13 vid tågstationen.
Inträde: 20kr

Ungefärliga tider: Onsdagar fom 18/3, OBS. stängt 25/3 och 1/4

TidGolv 1Golv 2
19.45 - 22.00Bugg & foxtrotSalsa


 
 © Copyright 2015 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2015-11-27