Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 28/1

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar

   Köpa dansskor Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Vals, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Träningstid / Socialdans

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   


Temakurser & Workshops


För att kunna dansa bra behöver man utveckla många sidor hos en själv: Musikalitet, repertoar av steg och turer, styrka, smidighet & koordination, föra/följa, styling, balans, kroppshållning, utstrålning, improvisation m.m.

På vanliga danskurser jobbar vi med mycket av detta samtidigt. På våra temakurser och Workshops (endagars danskurser) fokucerar vi istället på några enskild aspekter av dansen, t.ex. "snurrar", "akrobatik", "kommunikation med partnern" eller "musiktolkning".

För dig som vill utvecklas fort inom din dans är sådana temakurser ofta mycket inspirerande och är en bra fördjupning och komplement till de ordinarie danskurserna.

I menyn till vänster ser du de workshops/temakurser som är planerade för tillfället. Nya workshops kan tillkomma på kort varsel. Om du inte är elev hos oss rekommenderar vi att du anmäler dig här för att hålla dig underrättad. Kom gärna med önskemål och förslag till instressanta workshop!

välklommen.
 
 
 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-06-21