Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 26/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango

   Bugg, Swing, Lindyhop

   Foxtrot & Ballroom

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   Gratis repetitionDet är enkelt att lära sig dansa och de flesta som har gjort det har glädje av det under resten av livet!

Men det är också vanligt att man av en eller annan anledning inte utvecklar sin dans och efter ett tag känner sig ringrostig.

Om så är fallet för dig eller om du tycker att du inte hann bli säker på det som vi lärde ut i kursen så har du nu möjligheten att göra något åt saken!

Du är välkommen att gå om hela eller delar av den kurs som du tidigare har deltagit i gratis. Detta gäller dock inte våra solodanser där vi jobbar med helt nya koreografier inför varje termin.

Du behöver inte anmäla dig i förväg utan kan komma när du har lust. Så länge som könsfördelningen i kursen inte störs så funkar det alldeles utmärkt så vi ser helst att du kommer med en partner!

Kom gärna ofta och hälsa på. Det är ett bra sätt att hålla igång dansen och inte minst bekantskapen!

Välkommen!
 
     
 © Copyright 2018 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2018-11-17