Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 21/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar

   Köpa dansskor Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Vals, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Träningstid / Socialdans

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   Slow Fusion
Socialdans med känsla!


Börja veckan med en skön danskväll där du kan dansa som du vill till vacker, suggestiv musik. Kvällen börjar med en kort gemensam workshop för en fördjupad upplevelse. Vi spelar dansant och långsamt för att inspirera till extra stor närvaro och connection.

Vad är fusion?
Fusion innebär att man tar det man vill från olika danser och blandar fritt. Eftersom man inte behöver följa dansspecifika steg så känns det ofta befriande och skönt att dansa fusion. Istället för komplicerade turer brukar fokuset vara mer på musiken, kvalitén i rörelserna och kontakten med partnern.

Erfarna dansare som behärskar flera danser kan kombinera hela sin teknik och stegrepertoar till spännande tolkningar av all slags musik! Man väljer själv hur enkelt eller avancerat som man vill dansa. Det mesta blir roligt!

Kvällens tema
Det är olika teman varje vecka. Om temat t.ex. är "bachata", börjar vi kvällen med en timmes workshop i bachata. Därefter spelar vi extra mycket bachata som man kan dansa rent eller fusion till. Alla dansare, oavsett erfarenhet, är självklart välkomna till alla fusionkvällar, oavsett tema.Praktiskt: Fika finns på plats men man får inte dricka alkohol. Alla är välkomna. Ingen åldersgräns. Ingen föranmälan. Bara att komma och ha kul!

Plats: Drabanten, Bangårdsgatan 13 (nära tågstationen).

Tider: Tisdagar 19:00 - 22:00 eller 23:00. För exakta datum och beskrivning av workshopen och lärarna se Facebook. Hjälp oss gärna att skapa fina kvällar genom att bjuda dina dansvänner till eventet!

Inträde inklusive workshop & fika:
  • 75kr för Studio-Ks medlemmar. Inget förköp behövs. Du kan bli medlem härifrån för bara 100kr/år.
  • 100kr vid förköp senast en dag före. Köp biljett härifrån
  • 125kr vid dörren.
Fun fact: Swingkattens Cat's Corner (lindyhop) äger rum samtidigt i salen bredvid. Man kan gå emellan.


Varmt välkommen!


 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-07-15