Studio-K danskurser Uppsala - bugg - nybörjare

      
 Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 28/1

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar

   Köpa dansskor Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Vals, Foxtrot

      Bugg, vals, foxtrot - 1
7/2


      Bugg, vals, foxtrot - 3
7/2


      Bugg, vals, foxtrot - 2
20/3


      Bröllpsvals
25/5


   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Träningstid / Socialdans

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   Bugg & Dubbelbugg

Bugg kan du dansa till nästan all slags musik med lite fart i. Man kan dansa bugg på folkparker och danslogar så väl som på nationer och på nästan alla andra fester där man spelar upp till dans. Därför hör det närmast till allmänbildningen att kunna grundstegen och de vanligaste turerna i bugg! Ett trevligt tillfälle att dansa bugg är på våra danskvällar i centrala Uppsala.

Vilken stil?
På våra buggkurser lär du dig modern bugg som är vanligt ute på dansgolven och som du kan dansa med de flesta. Vi lägger fokus på bounce och styling som är viktiga element för att göra buggen dansant. Vi för och följer bl.a. genom lätta signaler i händerna där båda parter själva är ansvariga för sin balans och förflyttning.

Dubbelbugg
Om du redan har gått en nybörjarkurs i bugg kan du också lära dig Dubbelbugg där en förare dansar med två följare samtidigt! Se videoklipp.

Vilken nivå?
Är du helt självlärd inom buggen? I de allra flesta fall rekommenderar vi att du går "Bugg - 1" eftersom du antagligen behöver komplettera en del tekniker och få bort en del "ovanor" för att kunna utvecklas vidare.

Efter nybörjarkursen är du välkommen till Bugg - fortsättning. Den kursnivån pågår över flera terminer och här lär vi oss de viktigaste elementen i bugg. För dig som vill dansa på ännu mer avancerad nivå finns "Team Bugg".

Läs mer på kursbeskrivningarna till vänster. Kom gärna till någon av våra lektioner eller träningar och prata med en instruktör om du är osäker på vilken nivå som är rätt för dig.

Välkommen!
 
 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-06-21