Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
 Terminens kurser:
 
   Öppet hus 25/9

   Kursschema

   Kursanmälan

   Vanliga frågor & svar



 Kursbeskrivningar (välj nedan!)

startar 

   

   

   Argentinsk Tango & Blues

   Bugg, Walz, Foxtrot

   Salsa, Zouk, Latin

   Helgkurser

   

   Bröllop, Möhippa, Brudvals

   Presentkort i dans!

   Privatlektioner

   Fester & Företagshälsovård

   Skolor, Fritidsgårdar

   

   



 

Disco Freestyle & Slow Dance





 Tider, pris, lokal, anmälan m.m.  Musikförslag


Se videoklipp på hur Disco Free style ser ut: klipp 1, klipp 2, klipp 3, klipp 4

Disco Freestyle är en glad och intensiv dans som kommer från 60- och 70-talets Rock N Roll- och discokultur. TV-program som Saturday Nigh Fever, Greace, Staying Alive och Fame gjorde dansen populär och den har fortsatt att utvecklas med mycket influenser från jazzen och baletten.

I Disco Freestyle idag kombinerar man spinnar, sparkar, hopp, volter, benfång och spring med massor av hand och armrörelser. Discodans kan dansas i singel, par, grupp och formation.

Slow dance liknar Disco Freestyle men dansas till långsammare musik och liknar mer baletten med långsamma gångsteg och poser där man dansar graciöst och visar upp sin kroppskontroll, balans och vighet.

Disco Freestyle och Slow dance erbjuder en bra dansteknik, mycket glädje och god motion och passar såväl barn som vuxna, killar som tjejer.

Välkommen!

 
 
 © Copyright 2021 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2021-12-03