Uppsala dansfest
  Studio-K logo   Studio-K logo
 Kontakta oss                     Danskurser                       Sök danspartner                Dansskor/danskläder               Bilder 
 Lokaler                                                                                                                                                  Länkar
Välkommen till Uppsala Dansfest
Lördagen 10/12


Tack!

Ett stort tack till alla besökare och medverkande som gjorde Uppsala Dansfest till en minnesvärd kväll och ett värdigt startskott för Dansens hus nästa termin (se nedan)!

Nu finns fotona från kvällens shower resp. allmändans upplagda. Se även videoklippen från kvällen!

Vi har hittat en del kvarglömda saker t.ex. en sjal, en handduk, en tröja, en damtopp och en medeltida penningpung i siden :) Kontakta oss efter nyår om ni vill ha tillbaks dessa.

Vi blir glada om ni vill ge oss anonyma tips på saker som ni tycker att vi kunde ha gjort bättre eller som ni tyckte att vi gjorde speciellt bra under arrangemanget.

Framtiden...

Tänk dig att varje lördagkväll kunna gå ut på "Dansens hus", lära dig lite nya turer eller grundstegen i en ny dans och sedan kunna dansa kvällen lång till levande musik på minst två olika dansgolv! Tänk dig också färskpressade juicer & läckra bakverk i en drogfri miljö bland andra lika dansintresserade vänner.

Vi är många i Uppsala som har haft denna dröm i många år och den blir nu verklighet fom februari 2006! Detta tack vare att NBV och IOGT-NTO vid Drabanten stödjer detta initiativ.

Vill du och din dansgrupp vara med och planera och genomföra danskvällarna på Dansens hus? Tisdagen 24/1 alt. 26/1 kl. 18.00 är representanterna från alla intresserade dansgrupper välkomna till Drabanten för att visionera och planera terminen tillsammans.

V.g. sprid nyheten och kontakta oss om ni vill komma.

 
Alla dansare i Uppsala är välkomna till en inspirerande kväll där flera olika danser varvas natten lång på två olika dansgolv.

Upplev mångfalden i Uppsalas rika dansutbud. Dansa så mycket du orkar och låt dig inspireras av dansshower och uppvisningar från Uppsalas olika dansskolor och dansföreningar.

Bl.a kan du dansa till och se shower i Lindy, Tango, Salsa, Medeltida danser, Rueda, Vals, Street- & breakdance, Dubbelbugg, Flamenco, Svensk Folkdans m.fl. V.g. se Schemat!

Dessutom spelar Glansbandet härligt dansant storbandsjazz som du kan dansa bl.a, Foxtrot, Bugg och jitterbugg till!

Butiken Dance & Gymshop från Stockholm kommer att sälja bra dansskor till rabatterat pris under kvällen så ha med dig kontanter om du vill köpa nya skor!

Denna fest är upptakten till ett större samarbete för att göra Uppsala till en dansstad utan like (se Visionen nedan)!

Välkommen!

 
Lokal:
Drabanten i Uppsala centrum på Bangårdsgatan 13 Drabanten har två salar med dansvänligt golv och bra ventilation där vi spelar olika slags musik.

Tider: Dans mellan 19.30 - 01.00 med avbrott för dansuppvisningar. V.g. se Schemat!

Inträde: 60kr - kaffe/läsk + mumsigt tilltugg ingår. 30kr för ungdomar < 15år. Gratis för Barn <11.

Logistik: Arrangemanget är alkholfritt. Ingen åldersgräns. Toa och kök finnes.

Anmälan:
Skicka oss en anmälan (ej bindande) om du vill komma så att vi kan uppskatta mängden fika, garderobsutrymme o.d.     
Visionen!

Vi vill skapa ett "Dansens hus" här i Uppsala som är öppet för alla dansintresserade en eller flera gånger i veckan.

Vi vill skapa ett alternativ i Uppsala där olika danser, dansare och musiker kan mötas, lära av varandra och helt enkelt ha roligt tillsammans oavsett ålder och grupptillhörighet.

Dansare behöver inte dricka alkohol för att ha roligt och därför samarbetar vi med NBV som vill verka för ett drogfritt samhälle.

Uppsala Dansfest är upptakten till detta samarbete mellan dansföreningarna. Kom gärna till festen så pratar vi mer om det!

Vill ni medverka?

Vill din dansgrupp visa upp sig på festen? Kan ni ställa upp med en uppvisning på 1-2 låtar?

V.g. och kontakta oss så planerar vi in ert nummer under kvällen. Som ett tack bjuder vi de deltagande på fika och inträdet.

Arrangör: Studio-K & NBV
     Studio-K logo
 

 © Copyright 2024 Studio-K                                                  Sitemap Uppdaterad 2024-07-15